Wij maken ons druk om jongeren. Wij zetten ons in voor jongeren. Alle jongeren! Maar met name jongeren die dreigen achterop te raken om isolement te verminderen/voorkomen. Om weer mee te kunnen en blijven doen in werk/onderwijs/sociale situaties. En wij ondersteunen jongeren voor jongeren, wij creëren een Vangnet en bieden perspectief!'

Stichting Samenwerken met Zorg is diversiteit. Daarom zijn wij op zoek naar jou. Op dit moment zijn deze talenten en kwaliteiten vertegenwoordigd: een netwerker, een organisatie talent, een creatief denker en doener, enthousiaste motivator en vanuit aandachtige betrokkenheid een verbinder.

“Verbinden is de kracht waar ik zelf het meest blij van word. Wanneer mensen met elkaar in contact komen, laagdrempelig, zonder persoonlijke agenda met een gemeenschappelijke klik, dan ontstaat er iets: de over en weer opbouwende reactie, een bepaalde chemie, sfeer en een verbinding. Een mooi en goed gesprek, er is een contact ontstaan waar even aandacht is voor elkaar. Op zo’n moment geeft elk mens de ander een persoonlijk cadeau: oprechte aandacht en betrokkenheid."

Heb je een aanvulling op deze talenten/kwaliteiten of wil je een bijdrage leveren of toevoegen dan ben je bij deze van harte uitgenodigd.